Invitasjon 2003

Tid og sted

Slektsstevnet arrangeres søndag 10. august 2003 i Helgen hos Lars-Erik og Vilgun. Vi starter kl 12:00. Vi har i ettertid blitt gjort oppmerksom på at tidligere stevner stort sett har blitt arrangert på lørdag og ikke søndag. Men vi bestemte nå søndag denne gang og opprettholder det. Til gjengjeld starter vi relativt tidlig slik at det er mulig å komme hjem i løpet av kvelden for de som skal til Oslo-området.

Vi har sendt ut en foreløpig invitasjon pr post til alle våre tanter, onkler og søskenbarn. Men stevnet er selvfølgelig beregnet på alle etterkommere og deres familier. For å opprettholde denne tradisjonen er det spesielt viktig at både tredje og fjerde generasjon møter opp. Vi håper at du kan informere alle i din gren.

Foreløpig informasjon finner du her i Word-format eller pdf-format. Dersom du får spørsmål om passord, så trenger du ikke bry deg om det (trykk Avbryt eller Cancel).


Praktisk informasjon

Foruten tid og sted kan du merke deg følgende:

  • Grillmat
    Liksom flere ganger før så satser vi på grilling. Vi ordner med griller, men dere må selv ta med mat og drikke. Ta også med bestikk, tallerkener osv.
     
  • Kaffe og kaker
    Vi ordner med kaffe. Komiteen tar kontakt med en del familier som blir bedt om å hjelpe til med kaker. I utgangspunktet vil Aslaugs gren stille med 3 kaker, mens de to andre grenene stiller med to kaker hver. Det burde vel holde med 7 kaker....
     
  • Snacks
    Ellers vil komiteen kjøpe inn noe snacks til kaffen.
     
  • Bord og stoler
    Vi har stort sett kontroll på dette, så det er ikke nødvendig å ta med bord og stoler. Dersom dette viser seg å bli et problem, så vil vi ta direkte kontakt med noen av dere.
     
  • Aktiviteter
    Det blir arrangert ulike aktiviteter for alle aldersgrupper. En kan gjerne ha med seg litt praktisk fottøy. Ellers må en kle seg etter været. Vi satser på å være ute, men vil ordne med provisorisk tak dersom det blir regn.
     
  • Påmelding
    Vi i arrangementskomiteen vil ta kontakt med hver vår gren for å få en oversikt over påmelding. Men du er selvfølgelig velkommen selv om du ikke har fått meldt deg på. Vi har plass til alle.

Vi ønsker alle velkommen! Ta kontakt med oss om noe er uklart.


Planlegging og organisering

Arrangementskomiteen består av Helga, Arvid og Lars-Erik. Vi tar gjerne i mot forslag og hjelp fra andre. Så dersom du har noen synspunkter, så hører vi gjerne fra deg. Kanskje har du forslag til aktiviteter, bilder, videoopptak, historisk materiale eller annet som kan ha interesse for flere i familien? Send gjerne også bilder som vi kan bruke på hjemmesida.

Komiteen er geografisk spredd på ulike deler av landet, og derfor har vi funnet det hensiktsmessig å fordele de ulike oppgavene slik:

  • Helga har hovedansvar for planlegging av sosialt program, konkurranser, kunstneriske innslag osv.
  • Lars-Erik har hovedansvar for planlegging av en del praktiske forhold med hensyn til lokaler, mat osv.
  • Arvid har hovedansvar for invitasjon, påmelding, informasjon, vedlikehold av hjemmeside osv.